Wiki

Case Status
Log In

Wiki

 
Før du begynner å bruke weboff…»Lokale innstillinger»Pop-up blokkeringer
  • RSS Feed

Last modified on 10/5/2010 1:38 PM by User.

Tags:

Pop-up blokkeringer

Lokal pop-up blokkering (Internett Explorer)

Se på nettleseren din, klikk på verktøy, se etter et felt som heter "popup-blokkering".

Står det "slå av popup-blokkering", betyr dette at popup-blokkering er aktivert og den må deaktiveres mens du er på prowebsiden. 

Popup-blokkering kan deaktiveres helt ved å trykke på "Slå av popup-blokkering", ev. kan du legge inn unntak ved å velge instillingene for popup-blokkering.

Lokal pop-up blokkering (Mozilla Firefox)

Se på nettleseren, klikk på verktøy -> Innstllinger. Under fanen "Innhold" så skal det stå "Blokker sprettoppvinduer", klikk på unntak.

Skriv inn http://*.proweb.no og domenenavnet som er knyttet opp mot løsningen deres. Etter å ha tillat disse adressene klikk lukk.

Installerte popup-blokkere (Google og Yahoo)

Hvis du har installert Google toolbar så har den en popup-blokker som du kan skru av ved å gå på Google toolbar i nettleseren, finn en knapp som ser ut som under på bildet. Klikk på denne for å deaktivere popupblokkering.

Akkurat som Google toolbar, har Yahoo toolbar en popup-blokker. Popup-blokker ser du på bildet under. Klikk på den for og deaktivere popup-blokkering.

Fjerne Google toolbar og Yahoo toolbar

Hvis du ikke vil ha Google/Yahoo toolbar kan de fjernes i kontrollpanelet på den lokale maskinen, på "Start" knappen i Windows  finner du kontrollpanelet. Gå til "Legg til eller fjern programmer", da vil du få opp et vindu med flere programmer som kan fjernes/endres finn Google/Yahoo-toolbar programvaren og trykk fjern/avinstaller.